Top Navigation

Media

Shalom över Israel och Sven Reichmann på Himlen TV7

Shalom över Israels konferens ”Tillbaka till Jerusalem”, som spelades in i Korskyrkan, Uppsala, i februari, kommer nu att sändas på Himlen TV7 (Himlen tv7). Det första avsnittet sänds torsdagen den 17 maj kl. 20.15. I det första avsnittet talar Andreas Johansson om att alla som först kom till tro på Jesus var judar, men vad hände sen? Avsnitt 2 sänds sedan en vecka senare.
Den uppskattade bibelläraren Sven Reichmann (1939-2018) har flyttat hem till Herren. Hans serie ”Löftets folk”kommer att sändas i sommar till hans minne. Det blir 11 program, ett program i veckan med start måndagen den 9 juli kl. 19.30, med repris följande fredag kl. 18.00.

Jubelårsresan
Unik tv-serie på Himlen TV7

I maj förra året arrangerade Shalom över Israel en israelresa som fick namnet ”Jubelårsresan”. Det unika med resan är att den också filmades och sändes som en serie på på 14 program under vintern och våren på Himlen TV7 där tittarna får bekanta sig med olika platser i Israel.

Programmen kan ses på Himlen TV7:s Play-TV. Här är länken så kommer du direkt till serien JUBELÅRSRESAN

 

Programmen har filmats av Hans P Lindblad och Ronny Ronnie Turesson och redigerats av Hans P Lindblad.

Här kan du se en kort introduktionsfilm med smakprov från de 14 program som kommer att sändas.

Inför premiärsändning av Jubelårsresan hölls den 10 januari ett introduktionsmötet i EFS bönhus i Hortlax utanför Piteå. Samlingen kan också kallas för releasemöte då tv-serien presenterades i ord och bild och det gavs smakprov på vad serien kommer att innehålla.

Klicka på länken så kan du läsa en artikel om introduktionsmötet. Artikeln är införd i Shalom över Israel nr 01/18.

Introduktionsmöte i Hortlax