Top Navigation

Media

Jubelårsresan
Unik tv-serie på Himlen TV7

I maj förra året arrangerade Shalom över Israel en israelresa som fick namnet ”Jubelårsresan”. Det unika med resan är att den också filmades och kommer att sändas som en serie på Himlen TV7. Under vintern och våren kommer 14 program att sändas där tittarna får bekanta sig med olika platser i Israel.

Det första programmet i serien sänds torsdagen den 1 februari kl. 20.15 på Himlen TV7. Programmen kan du också se på Himlen TV7:s Play-TV.

Det blir sedan ett program i veckan fram till i början av maj.

I samband med varje program kommer också ett böneämne att presenteras så att vi tillsammans får vara med och bedja för Israel. Efter sändningen av det första programmet kommer dessutom ett introduktionsmötet från Hortlax den 10 januari att sändas.

Programmen har filmats av Hans P Lindblad och Ronny Ronnie Turesson och redigerats av Hans P Lindblad. Himlen TV7 ser du på webben: http://www.himlentv7.se

Här kan du se en kort introduktionsfilm med smakprov från de 14 program som kommer att sändas.

Inför premiärsändning av Jubelårsresan hölls den 10 januari ett introduktionsmötet i EFS bönhus i Hortlax utanför Piteå. Samlingen kan också kallas för releasemöte då tv-serien presenterades i ord och bild och det gavs smakprov på vad serien kommer att innehålla.

Klicka på länken så kan du läsa en artikel om introduktionsmötet. Artikeln är införd i Shalom över Israel nr 01/18.

Introduktionsmöte i Hortlax